Ndërlidhjet

LONDËR


Pavarsisht informacioneve të gabuara të shërbimeve të kundërzbulimit ministri i Jashtëm britanik Jack Strou sërish mbrojti vendimin e qeverisë për ndërhyrje në Irak. "Qeveria Britanike ka qenë e shqetësuar për kritikat rreth luftës në Irak në të cilën sikurse edhe Shtetet e Bashkuara portretizuam që ndërhyrja është e domosdoshme për shkak të armëve të shkatërrimit në masë", tha Strou, për të shtuar se megjithatë, largimi i diktatorit Sadam Hysein ishte hap i drejtë. "Pavarasisht të gjitha atyre që tani mund ti shohim, se disa raporte të shërbimeve të kundërzbulimit ishin të gabuara, unë vazhdojë të besojoë se gjykimet dhe veprimet që ndërmorëm ishin të drejta", vlerësojë Strou.
XS
SM
MD
LG