Ndërlidhjet

LONDËR


Një shkencëtar prominent britanik ka paralajmëruar se vala e dukurive ekstreme të motit si pasojë e ngrohjes globale ka filluar, dhe se qeveritë duhet të veprojnë menjëherë për ta shmagur katastrofën.
David King, këshilltar në qeverinë britanike, tha se numri më i madh i stuhive dhe i përmbytjeve janë evidente, ndërsa ngrohja globale do t'i shpeshtojë dukuritë e këtilla të motit.
XS
SM
MD
LG