Ndërlidhjet

BEOGRAD


Anëtarët e Parlamentit të Serbisë njëzërit kanë votuar për rezolutën, e cila si qëllim strategjik të republikës e përcakton farkimin e marrëdhënieve më të ngushta me Bashkimin Evropian dhe NATO-n.
Për rezolutën votuan 129 nga 250 përfaqësuesit, ndërsa askush nuk votoi kundër.
Seanca u bojkotua nga socialistët dhe radikalët ultranacionalistë.
XS
SM
MD
LG