Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria dhe Shtetet e Bashkuara kanë nisur një program tre mujor që përfshin përgatitjen e trupave ushtarake për të përballuar operacione të gjendjeve të jashtëzakonshme shkaktuar nga fatëkeqësi natyrore, aksidente etj. Programi përfshin edhe rindërtimin e rrugës së Orikumit, në afërsi të Vlorës, dhe një shkolle pranë saj.
XS
SM
MD
LG