Ndërlidhjet

ESEN – GJERMANI


Gjiganti gjerman në fushën e ndërtimeve Hohtif ka deklaruar se ka marrë të drejtën për të vepruar në aeroportin "Nënë Tereza" të Shqipërisë.
Kjo kompani në bashkëpunim dhe me Fondin shqiptaro-amerikan të ndërmarrjeve do të drejtojnë aeroportin për 20 vjet, që përfshin dhe punimet për zgjerimin e modernizimin e tij. Aeroporti i Tiranës përdoret nga 600 mijë pasagjerë në vit.
XS
SM
MD
LG