Ndërlidhjet

GJENEVË


"Rajoni sudanez i Darfurit po përballet me një krizë të pashembullt për ushqim", theksuan zyrtarë të Komitetit Ndërkombëtarë të Kryqit të Kuq.
Këto të dhëna u bënë publike pas një verifikimi të situatës atje.
Sipas kësaj organizate, pa siguria në vend ka ndikuar në shkatërrimin e zhvillimit të tregëtisë dhe bujqësisë.
XS
SM
MD
LG