Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria dhe Bashkimi Evropian përfundojnë sot raundin e tetë të bisedimeve rreth përpjekjeve të Shqipërisë për anëtarsim në familjen evropiane, si dhe përgaditjet për zgjedhjet parlamentare të vitit të ardhshëm. Udhëheqës perendimorë vlerësuan se zgjedhjet e përgjithshme në Shqipëri të parapara për vitin e ardhshëm, konsiderohen si test kyç për institucionet politike të vendit.
Gjatë këtyre bisedimeve zyrtarë shqiptarë kanë treguar disa projekte me të cilat synohet që legjislacioni i Shqipërisë të jetë në përputhshmëri me atë të Bashkimit Evropian.
XS
SM
MD
LG