Ndërlidhjet

STRAZBUR


"Zgjedhjet e nesërme në Kosovë, janë moment shumë i rëndësishëm për këtë vend", tha kryetari i Këshillit Parlamentar të Evropës Peter Schider.
Ai ka ftuar të gjitha komunitetet në Kosovë që të dalin në votime, e veçanarisht i ka bërë thirrje për pjesëmarrje komunitetit serb duke thënë se "kjo është një shans e mirë për serbët e Kosovës me qëllim që të dëgjohet zëri i tyre për ardhmërinë e vet. Poashtu kjo është një shansë për serbët e Kosovës që të mbrojnë të drejtat dhe interesat e tyre legjitime, për një jetë dinjitoze së bashku me qytetarët tjerë të Kosovës", ka thënë Schider.
XS
SM
MD
LG