Ndërlidhjet

SHKUP


Shkupi dhe Athina kanë rënë dakord që të rrisin përpjekjet për të zgjidhur mosmarrëveshjet lidhur me emërimin zyrtar të Maqedonisë.
Greqia pretendon se emri Maqedoni i takon një rajoni në veri të Greqisë dhe nuk ka lejuar që pas marrjes së pavarësisë në vitin 1991 Maqedonia të quhej "Republika e Maqedonisë".
XS
SM
MD
LG