Ndërlidhjet

UASHINGTON


E përditshmja Washington Post, në numrin e sotëm, ka kumtuar se e përkrahë kandidatin demokrat për president John Kerry. Agjencia Reuters informon se Washington Post, njëra nga gazetat më me ndikim në Shtetet e Bashkuara, ka kumtuar se zoti Kerry do ta menaxhoj buxhetin federal me më tepër përgjegjësi se sa presidenti Bush dhe do ti mbrojë më mirë liritë civile, kujdesin shëndetësor dhe ambientin.
XS
SM
MD
LG