Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Soren Jessen-Petersen, u ka bërë thirrje partive politike që t'i pranojnë rezultatet e zgjedhjeve, cilat do qofshin ato, dhe të formojnë qeverinë, duke mos humbur kohë.
Zgjedhjet i kanë vlerësuar lart edhe vëzhguesit e Këshillit të Evropës dhe të Parlamentit të Evropës, duke kërkuar njëkohësisht nga UNMIK-u që të bartë më shumë kompetenca tek institucionet e reja të Kosovës.
XS
SM
MD
LG