Ndërlidhjet

SARAJEVË


Rreth 6000, nga 30 mijë persona që u zhdukën gjatë luftërave të Ballkanit janë identifikuar me analizën e ADN-së, ka thënë sot Komisioni ndëkombëtar për personat e zhdukur.
"Është një arritje e madhe dhe unike në historinë e identifikimit të personave të zhdukur dhe për shkencën e mjekësisë ligjore, ka thënë zyrtari i komisionit, Adnan Rizvic. Personat në fjalë ishin zhdukur në luftërat e Bosnjes, Kroacisë dhe Kosovës.
XS
SM
MD
LG