Ndërlidhjet

LONDËR


Amnesty International u ka bërë thirrje Shteteve të Bashkuara të ndërmarrin hetime gjithëpërfshirëse dhe të pavarura rreth abuzimeve të të burgosurve në bazën Guantanamo, në Afganistan dhe në Irak.
Në raportin më të ri, Amnesty International i akuzon autoritetet amerikane për tolerimin e abuzimeve të të burgosurve në luftën kundër terrorizmit, ndërsa qeverinë amerikane e akuzon për "mentalitet të luftës".
XS
SM
MD
LG