Ndërlidhjet

MONS


Kryekomandanti i NATO-s, gjenerali James Jones deklaroi se Kosova duhet vetë ta gjejë rrugën e saj për zgjidhjen e statusit përfundimtar, duke shtuar se NATO-ja e ndjek me kujdes dhe i inkurajon njerëzit që të jenë pjesë e këtij procesi, e jo t'i rreken dhunës.
Në komandën e NATO-s në Mons të Belgjikës, gjenerali Jones e shprehu bindjen se rrjedhat e përgjithshme dhe zhvillimi i Kosovës do të shkojnë në kahje më të mirë, duke shtuar se KFOR-i ka nxjerrë mësime nga ngjarjet e dhunshme të marsit.
XS
SM
MD
LG