Ndërlidhjet

RRAMALLAH


Udhëheqësi palestienz, Jaser Arafat, është nisur mëngjesin e sotëm për në Paris, për trajtim mjekësor në një nga spitalet ushtarake të kryeqytetit francez. Ky është largimi i parë i Arafatit nga selia e vetë në dy vitet e fundit.
Presidenti Bush, ai francez Schirac dhe ministri i jashtëm britanik, Jack Straw, kanë shprehur shqetësimin e tyre për gjendjen shëndetësore të Arafatit.
XS
SM
MD
LG