Ndërlidhjet

SOFJE


Zëvendëssekretari i NATO-së Alessandro Minuto Rizzo ka thënë se decentralizimi në Maqedoni është vital për integrimin e shtetit në institucionet transatlantike.
"Decentralzimi është thelbi i Marrëveshjes së Ohrit dhe një element thelbësor për integrimin e Maqedonisë në institucionet euroatlantike, ka thënë Rizzo, në një konferencë për sigurinë e Ballkanit në Sofje.
XS
SM
MD
LG