Ndërlidhjet

KIEVË


Një grup i vëzhguesve të huaj tha sot se zgjedhjet presidenciale të Ukrainës kanë dështuar të arrijnë standardet demokratike. Është ky një përfundim i misionit të përbashkët, që përfaqëson OSBE-në, Këshillin e Evropës dhe NATO-në. Grupi thotë se mediat shtetërore kanë anuar në favor të kryeministrit Viktor Yanukovych. Grupi citon edhe intervenime shtetërore, përfshirë edhe pengimin e aktiviteteve të opozitës.
XS
SM
MD
LG