Ndërlidhjet

KABUL


"Ushtria e Myslimanëve", grupi që ka rrëmbyer tre punonjës të Kombeve të Bashkuara në Kabul, mes të cilëve dhe Shqipe Hebibin nga Peja, ka shtyrë afatin për ekzekutimin e tyre, deri në orët e vona të mbrëmjes së sotme, por nuk është bërë e njohur ndonjë orë e caktuar.
Grupi që ka bërë rrëmbimin ka kërkuar në shkëmbim të jetës së tre personave, mes të cilëve është dhe Shqipe Hebibi, të lirohen të burgosurit talibanë dhe të al-Kaidës dhe të tërhiqen forcat ndërkombëtare nga Afganistani.
XS
SM
MD
LG