Ndërlidhjet

KJEV


Në Ukrainë vazhdojnë debatet mes kandidatëve presidencialë që do përballen në raundin e dytë të zgjedhjeve. Kryeministri aktual, Viktor Janukovic, i cili ka fituar dhe shumicën e votave në turin e parë, dhe kandidati i opozitës Viktor Jusdhcenko kanë akuzuar njëri-tjetrin për fallsifikime të votave.
Kryeminsitri aktual Janukovic, që edhe kryeson nga raundi i parë është i njohur për politika që synojnë afrimin me Rusinë.
XS
SM
MD
LG