Ndërlidhjet

TIRANË


Nëntë vende nga Evropa juglindore kanë filluar ushtrime të përbashkëta për t'u aftësuar në përgjigjet ndaj sulmeve terroriste, fatkeqësive natyrore dhe gjendjeve të tjera të jashtëzakonshme.
Shqipëria, Greqia, Maqedonia, Kroacia, Bullgaria, Rumania, Sllovenia, Turqia dhe Italia janë vendet pjesëmarrëse në këtë stërvitje, që po zhvillohet në Shqipëri dhe që është organizuar nga programi i NATO-s "Partneriteti për paqe".
XS
SM
MD
LG