Ndërlidhjet

GJENEVË


Këshilli Botëror i Kishave, që përfaqëson 342 grupe të krishtera në tërë botën, ka thënë se feja nuk ka vend në politikë dhe se kjo nuk është dashur të përdoret në kishat e Shteteve të Bashkuara për të ndikuar në zgjedhjet presidenciale.
Ky këshill këto mesazhe ia ka dërguar në një letër anëtarit të tij nga Shtetet e Bashkura.
Predikuesit në disa kisha amerikane, e kanë bërë të qartë gjatë fushatës se e preferojnë presidentin Bush më shumë se sfiduesin tij senatorin Jon Kerryn.
XS
SM
MD
LG