Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shefi i UNMIK-ut Soren Jesen Petersen ka premtuar se do rrisë sigurinë për minoritetin serb në Kosovë. Ai u zotua kështu pas takimeve me liderët serbë në Beograd. Ai ka thënë se kushtet për një numër të madh serbësh në Kosoëv janë të vështira dhe kjo është arsyeja pse ka vendosur që të fokusohet në standardet themelore për të përmirsuar menjëherë kushtet e jetesës së serbëve.
XS
SM
MD
LG