Ndërlidhjet

SHKUP


Në Maqedoni po votohet për referendumin kundër ligjeve për decentralizimin e vendit, ligje që janë pjesë e Marrëveshjes së Ohrit. Referendumi është organizuar nga Kongresi Botëror Maqedonas dhe mbështetet nga opozita maqedonase, por kundërshtëhot nga partitë shqiptare dhe ato maqedonase në pushtet.
Deri ne oret e para te pasdites kanë votuar vetëm 12% e votuesve.
XS
SM
MD
LG