Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në kuadër të shtimit të kapaciteteve qeverisëse vendore në Kosovë, shefi i UNMIK-ut, Soren Jessen Petersen, ka
t’i ketë dhe tri ministri të reja. Bëhet fjalë për Ministrinë e Pushtetit Lokal, atë të Energjetikës dhe Ministrinë e Kthimit dhe të Drejtave të Komuniteteve. Po ashtu, Petersen ka vendosur për shtimin e posteve në qeverinë re, respektivisht, për postin e zëvendëskryeministrit dhe zëvendësministrave.
Ndërkohë, për radion "Evropa e Lirë", tri partitë më të mëdha në Kosovë, thonë se ende janë në shqyrtim të opsioneve për koalicionin e ardhshëm qeverisës, por ende nuk është arritur ndonjë marrëveshje.
XS
SM
MD
LG