Ndërlidhjet

BIRMINGAM


Shërbimi britanik i zbulimit MI5, i ka tërhequr vëmendjen komunitetit të biznesit se ka rreziqe reale për sulme terroriste kundër caqeve ekonomike.
Kreu i këtij shërbimi, Eliza Manningham –Buller, ka thënë se sulmet e mëdha deri tani janë mënjanuar në sajë të punës së shërbimeve të zbulimit, derisa ka nënvizuarsi më të mundshme sulmet elektronike si dhe sulmet fizike.
XS
SM
MD
LG