Ndërlidhjet

HAGË


Florence Hartman, zëdhënëse e Carla del Pontes, kryeprokurore e Gjykatës ndërkombëtare për ish-Jugosllavinë ka njoftuar se kreu i UNMIK-ut, Soren Jessen petersen gjendet në Hagë për të biseduar me zonjën Del Ponte rreth zhvillimeve më të fundit, vecanërisht cështjes Haradinaj dhe mbrojtjes së dëshmitarëve.
XS
SM
MD
LG