Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Kryetari i AAK_së Haradinaj ka biseduar sot në Prishtinë me zyrtarët e Tribunalit të Hagës, nga të cilët ka kërkuar sqarime për procedurat. Në një deklaratë me shkrim z. Haradinaj ka thënë se meqenëse nuk janë sqaruar të gjitha çështjet, bisedimet e tij me zyrtarët e Hagës do të vazhdojnë.
“Kam ngritur një sërë pyetjesh rreth rolit të kryeprokurores Karla Del Ponte, dhe kam shprehur shqetësimin tim të thellë për vërejtjet e saj, të parashtruara të mërkurën e kaluar para Këshillit të NATO-s, në të njëjtën ditë kur mua më kanë vizituar zyrtarët e saj”, ka thënë lideri i AAK-së.
XS
SM
MD
LG