Ndërlidhjet

PARIS


Një zyrtar palestinez ka thënë se Arafati, që është në gjendje kritike në një spital francez, ka pësuar dëmtim të mëlqisë dhe veshkave.
Ndërkohë, udhëheqësit palestinezë janë pajtuar sot, që trashëgimtar i Arafatit në rast të vdekjes së tij të jetë përkohësisht kryesuesi i Parlamentit Raëhi Fattuh. Liderët palestinezë kanë pranuar ofertën e peresidentit të Egjiptit Hosni Mubarak për të mbajtur një funeral zyrtar për Arafatin në Kajro.
XS
SM
MD
LG