Ndërlidhjet

PRAGË


Kanë vazhduar reagime ndërkombëtare pas vdekjes së liderit palestinez.
Kryeministri izraelit Ariel Sharon tha se vdekja e Arafatit mund të cojë drejt paqes me palestinezët.
Pakistani dhe Jemeni shpallën tri ditë zie.
Presidenti amerikan George Bush tha se vdekja e Arfatit është një moment domethënës në historinë e palestinezëve.
Presidenti francez tha se Franca do të vazhdojë të punojë për procesin e paqes në Lindjen e Mesme.
Ngushëllime kanë arritur edhe nga liderët tjerë nga Evropa dhe kontinentet tjera.
XS
SM
MD
LG