Ndërlidhjet

KABUL


Ka hyrë në javën e tretë rrëmbimi i Shqipe Hebibit dhe dy kolegëve të saj ndërkombëtarë.
Militantët afganë u shprehën optimistë se autoritetet afgane do t'i lirojnë 26 talibanët e burgosur, si shkëmbim për pengjët, por siç njofton Reuters, njëri prej tyre, Mulla Sabir Momin, ka shprehur pakënaqësinë e grupit me ecurinë e hapave të qeverisë.
"Jemi tejet të dëshpëruar me dinamikën e zhvillimit të ngjarjeve. Do të presim deri ditën e dytë apo të tretë të Bajramit, dhe pastaj këshilli do të vendosë për hapat e mëtejmë ", ka thënë Momin.
XS
SM
MD
LG