Ndërlidhjet

KABUL


Rrëmbyesit e Shqipe Hebibit dhe dy kolegëve të saj duket se i kanë ulur kërkesat e tyre mëngjesin e sotëm dhe vecanërisht ato që lidhen me lirimin e 26 talibanëve të burgosur.
Mullah Sabir Momin, një nga drejtuesit e "Ushtrisë së myslimanëve", grupit që ka marrë përsipër rrëmbimin, ka deklaruar se kanë tërhequr kërkesat që lidheshin me largimin e trupave të huaja nga Afganistani dhe lirimin e të burgosurve që gjenden në Guantanamo.
"Ne i kemi tërhequr kërkesat që bisedimet të jenë të suskseshsme", ka thënë Momin.
XS
SM
MD
LG