Ndërlidhjet

LONDËR


Kryeministri britanik, Tony Blair, ka kërkuar nga Evropa dhe Shtetet e Bashkuara që të lënë mënjanë dallimet rreth Irakut dhe të punojnë së bashku. Blair ka theksuar se të dyja palët duhet të përqëndrohen në arritjen e paqes përfundimtare mes palestinezëve e izraelitëve, si një nga sfidat kryesore në botë.
Presidenti francez Shirak në një intervistë për mediat britanike ka theksuar se Blair nuk ka fituar asgjë nga mbështetja që i dha Amerikës për Irakun.
XS
SM
MD
LG