Ndërlidhjet

GJENEVË


Komisionerja e lartë për të Drejtat e Njeriut e Kombeve të Bashkuara ka kërkuar hetime për abuzimet e mundshme në Fallujah. Luis Arbour ka thënë në një deklaratë se ka pasur shumë raporte që thonë se gjatë konfrontimti mund të jenë shkelur ligjet e luftës që kërkojnë mbrojtjen e civilëve dhe të luftëtarëve të plagosur.
XS
SM
MD
LG