Ndërlidhjet

PRAGË


Cekia dhe Sllovakia po festojnë sot 15 vjetorin e fillimit të Revolucionit Velvet që i dha fund regjimit komunist në Cekosllsovaki më 1989.
Vendi u nda paqësisht 4 vjet më vonë në Republikën Ceke dhe Sllovakinë.
XS
SM
MD
LG