Ndërlidhjet

PRISHTINË


UNMIK-u dhe partitë më të mëdha që kanë mbetur në opozitë e kanë mirëpritur marrëveshjen ndërmjet LDK-së dhe AAK-së për ndërtimin e një koalicioni qeveritar, ndërkohë që partitë opozitare thonë njëkohësisht se janë skeptike për jetëgjatësinë e këtij koalicioni. Në anën tjetër, shefi i UNMIK-ut Jessen Petersen ka kërkuar nga të gjitha partitë angazhim kontruktiv dhe rol aktiv në të mirë të Kosovës.
XS
SM
MD
LG