Ndërlidhjet

LITTLE ROCK\SHBA


Mijëra mysafirë kanë marrë pjesë në hapjen e Bibliotekës Presidenciale të ish-udhëheqësit amerikn Bill Clinton.
Në mes të mëysafirëve të Clintonit, ishin edhe presidenti George Bush dhe babai i tij, ish presidenti tjetër Jimmi Carter si dhe bashkëshortja e Clintonit, Hillary Clinton.
Biblioteka u ngrit në qytetin, në të cilin Clinton kishte shërbyer si guvernator i shtetit të tij, Arkansas dhe ka përmbledhur arkivin e 8 viteve të Clintonit të kaluara në Shtëpinë e Bardhë.
XS
SM
MD
LG