Ndërlidhjet

TIRANË


Profesorët e Universitetit të Tiranës kanë paralajmëruar fillimin e një greve pa afat të kufizuar kohor që nga java e ardhshme. Kërkesat e profesorëve janë ngritja 100% e pagesave dhe përmirësimi i kushteve të punës. Greva për momentin ka përfshirë vetëm katër fakultete të Universitetit Politeknik të Tiranës, fakultete që kanë rreth 5000 studentë.
XS
SM
MD
LG