Ndërlidhjet

PRAGË


Stuhitë e borës kanë shkaktuar probleme në tërë Evropën. Autoritetet në Ukrainë thonë se më shumë se 1800 zona të populluara kanë mbetur pa energji elektrike pasi stuhia ka prishur linjat e furnizimit. Bora dhe era e fortë e kanë detyruar Moskën që t'i mbyllë aeroportet e saj. Në Austri, era e fortë i ka dëmtuar shtëpitë e ka lënë pa energji elektrike mijëra banorë. Akulli ka shkaktuar kaos gjatë natës në rrugët e Gjermanisë dhe janë raportuar disa aksidente në rajonin e Bavarisë. Mot i lig ka mbretëruar edhe në Kosovë.
Ndoqet buletinin e lajmeve,
XS
SM
MD
LG