Ndërlidhjet

VJENË


Ambasada e Serbisë dhe e Malit të Zi në Vjenë ka marrë një kërcënim me vdekje drejtuar presidentit serb Boris Tadiq dhe ministrit të jashtëm Vuk Drashkoviq. Kërcënimi është bërë nga Organizata Patriotike Serbe, e cila kundërshton dorëzimin e të akuzuarve për krime lufte ne Hagë.
"Tadiq dhe Drashkoviq duhet ta përgatisin vetveten që t'i bashkohen së shpejti Zoran Xhinxhiqit", thuhet në letrën kërcënuese, dërguar me faks.
XS
SM
MD
LG