Ndërlidhjet

VJENË


Lëvizja qytetare "Mjaft" ka marrë cmimin për Shoqëri civile që jepet nga Kombet e Bashkuara dhe Bashkia e Vjenës. Motivimi i dekoratës ishte për aktivitetin e kësaj lëvizje në nxitjen e demokracisë dhe luftën kundër korrupsionit në Shqipëri.
Në emër të lëvizjes "Mjaft" cmimin e morri Arbjan Mazniku.
XS
SM
MD
LG