Ndërlidhjet

KABUL


Shqipe Hebibi dhe dy kolegët e saj, Anneta Flannigan dhe Anxhelito Najan janë dekoruar sot me medaljen e dytë më të rëndësishme të Afganistanit, nga ish-mbreti afgan. Ish- mbreti Mohamed Zahir Shah ia dorëzoi medaljet Hebibit dhe Flanigan në ish pallatin mbretëror. Diplomati filipinas është larguar drejt vendit të tij ndaj nuk ishte i pranishëm në ceremoni.
XS
SM
MD
LG