Ndërlidhjet

BAGDAD


Dhjetë parti politike të Irakut kanë nënshkruar sot një peticion me të cilin kërkojnë shtyrjen e zgjedhjeve të planifikuara për 30 janar të vitit të ardhshëm. Këtë peticion e ka nënshkruar edhe grupi që udhëhiqet nga ish kandidati presidencial Adnan Paçaçi dhe dy parti kryesore të kurdëve. Është kërkuar që zgjedhjet të shtyhën për së paku 6 muaj.
XS
SM
MD
LG