Ndërlidhjet

VJENË


Diplomatët po përpiqen të shpëtojnë marrëveshjen e arritur mes Iranit dhe Britanisë, Francës e Gjermanisë për pezullimin e gjithë aktiviteteve bërthamore që cojnë në prodhimin e uraniumit të pasuruar. Shqetësimet erdhën pas deklaratave të fundit të Iranit se nuk do të ndërpriteshin të gjitha programet cfarë është në kundërshtim me marrëveshjen.
XS
SM
MD
LG