Ndërlidhjet

VIENTIANE/LAOS


Vendet e Azisë Juglindore dhe Kina nënshkruan një marrëveshje, e cila synon krijimin e zonës më të madhe për tregti të lirë në botë.
Liderët e 10 vendeve të ASEAN-it janë duke kërkuar formën për t'u konkuruar Shteteve të Bashkuara dhe Bashkimit Evropian.
Me marrëveshjen e sotme, vendet e ASEAN-it dhe Kina u zotuan që deri në vitin 2010, t'i heqin tarifat në zonën e populluar nga 2 miliardë banorë.
XS
SM
MD
LG