Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria ka nënshkruar një marrëveshje me një konzorcium të Koresë së Jugut për të modernizuar rrjetin elektrik në jug të vendit, ka njoftuar sot Korporata Elektro-energjetike e Shqipërisë.
Projekti i nënshkruar me konzorciumin Samsung dhe Hyosung është dyvjecar. Ai do kushtojë rreth 25 milionë dollarë, që do t'i jepen Shqipërisë në formë kredie me interes të ultë nga qeveria e Koresë së Jugut.
XS
SM
MD
LG