Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria ka nënshkruar një marrëveshje me Samsung dhe Hosung, kompani të Koresë së Jugut, për të përmirësuar rrjetin energjitik në vend.
Kjo do të forcojë sistemin e shpërndarjes së energjisë në jugperëndim të vendit, zonë e njohur për potencialin e vet turistik.
Shqipëria vuan nga probleme kronike të furnizimit me energji elektrike si pasojë e teknologjisë së vjetër dhe investimeve të pakta në rrjetin e shpërndarjes.
XS
SM
MD
LG