Ndërlidhjet

PRAGË


Sot është Dita Ndërkombëtare për luftimin e AIDS-it.
Në mbarë globin, aktivistët dhe qeveritë po e shënojnë ditën me ngjarje, për të tërhequr vëmendjen ndaj sëmundjes dhe promovuar çrrënjosjen e saj.
Në një raport, sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Kofi Annan tha se AIDS-i paraqet kërcënim global, që mund të krahasohet me terrorizmin bërthamor.
XS
SM
MD
LG