Ndërlidhjet

BRUKSEL


Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian për politikë të jashtme dhe siguri, Havier Solana, gjatë bisedës me nënkryetarin e qeverisë së Serbisë, Mirolub Llabus ka kërkuar unitet dhe konsensus të forcave demokratike në Serbi, në mënyrë që ky vend të jetë i përgatitur për t'ju afruar anëtarësimit në Bashkimin Evropian. Siç u deklaroi zoti Llabus gazetarëve pas takimit, Havier Solana kishte paraqitur gatishmërinë e BE-së për ti ndihmuar Serbisë për integrim të shpejtë. Zoti Llabus tha, mëtutje, se për tu arritur kjo "në Serbi duhet të ndalen mospajtimet politike".
XS
SM
MD
LG