Ndërlidhjet

TIRANË


Më 9 dhe 10 të këtij muaji, nën patronazhin e presidentit Alfred Mosisiu, do të mbahet një samit rajonal dyditësh për përurimin e tolerancës fetare, është kuntuar nga zyra e presidencës së Shqipërisë. Pritet që në këtë samit do të marrin pjesë presidentët e vendeve të rajonit.
XS
SM
MD
LG