Ndërlidhjet

BAGDAD


Nga dy sulme të ndara të kryengritësver në irak janë vrarë së paku 26 perosna.Nga sulmi vetëvrasës me makinë – bombë në lagjen Adhamia të bagdadit janë vrarë 9 vetë dhe 19 të tjerë janë plagosur. Në sulmin me predha që për cak kishte një stacion të policisë në jug-perëndim të Bagdadit u vranë 12 policë dhe liruan afro 50 persona të arrestuar. Një grup që është i lidhur me operativistin e al – Kaidës, Abu Musab al Zarkavi ka marrë përgjegjësinë nëpërmjet të një kumtese në internet.
XS
SM
MD
LG